GLAS LJUDSTVA

Torkovo (18. 10. 2022) soočenje treh kandidatov dr. Milana Brgleza, Mihe Kordiša, dr. Vladimirja Prebiliča in ene kandidatke Nataše Pirc Musar pred parlamentom na Trgu republike v organizaciji predstavnikov Glasu ljudstva je potekalo dinamično in zanimivo. Dr. Sabina Senčar se je opravičila, ostala dva vabljena pa kot po navadi seveda ne. Odličen pesnik Andrej Rozma Roza je popestril začetek.

(V ŽIVO) “Glas ljudstva” se vrača na Trg republike z “kandidatskim soočanjem z ljudstvom” – Danes soočanje predsedniških kandidatke in kandidatov

https://glas-ljudstva.si

Takoj je potrebno povedati, da ljudje nismo bili deležni pozornosti »robokopov« in policije, kar pomeni, da počasi prehajamo v normalno stanje. Ne idealno, pač pa normalno. Končno!
Sicer pa, kot rečeno, tudi nismo bili deležni pozornosti dveh kandidatov, ki se nista nikoli odzvala: dr. Anžeta Logarja »neodvisno« odvisnega od SDS in od Janeza Janše, ter »odvisno« odvisnega od NSl Janeza Ciglerja Kralja ter odvisnega tudi od SDS Janeza Janše.

Kot da pretekli dve leti sploh nista obstajali, ali pa sta bili »zelo normalni!«

Sicer pa predčasne predsedniške volitve že potekajo, pa tudi nedeljske so tiste, ki samo s čim večjo udeležbo zagotavljajo normalnost. Z vsakim, ki ne gre volit, dobijo glas tisti, ki so nas dve leti vodili za nos in nas vračali v temačni srednji vek ter tudi trideseta in štirideseta leta preteklega stoletja. Seveda se sedaj obnašajo, kot da ni bilo nič narobe. Hinavščina in laganje, lažno povezovanje in lažna spravljivost pač ne morejo prepričati. Vseeno ne pozabimo na preteklost!

Zato se le potrudimo teh par korakov do volilnih skrinjic in se zavzemimo za normalnost političnega trenutka! Vsi! Več nas bo, manjša bo verjetnost restavracije janšizma. Kdajkoli v bodočnosti! Najboljše pa NIKOLI! DOVOLJ JE BILO!

Miloš Šonc